Klær til din hobby Eller bare artige klær! www.funwear.no
 Om tjenesten  
...bakgrunn, FAQ og annonseinformasjon. 

Dette er ikke en date-tjeneste på Internett. Dette er en nettside hvor du kan møte nye venner eller personer med like interesser. Er du f.eks ny i byen? Eller har du tro på at like barn leker best?

Aktivitetsvenner.no ble startet høsten 2006 av to personer, hvorav den ene var student innen datateknikk ved NTNU. Driften er organisert gjennom et enkeltmannsforetak, og nettsiden finansieres gjennom donasjoner fra brukere og reklamer, som dekker driftsutgiftene til tjenesten.

Nettsiden bidrar til et mer sosialt og aktivt samfunn. Det er i seg selv et viktig formål med tjenesten, selv om det hadde vært hyggelig om vi etterhvert får så mange medlemmer og bruk at det blir et overskuddsprosjekt. Kanskje du har mulighet til å hjelpe oss med å gjøre tjenesten mer kjent? Det ligger plakater på forsiden som alle kan henge opp i sitt nærområde. Eller kanskje du vet om en relevant annonsør som har lyst på billig reklame?

Bakgrunnen for Aktivitetsvenner.no var observasjonen av at det ikke fantes noen god tjeneste på Internett for å treffe nye venner, uten at det handler om dating. Samtidig er det stort sett slik at personer blir kjent med hverandre ved å gjøre aktiviteter sammen, f.eks. innen studier, sport, etc. Ved å koble sammen personer med like interesser blir det lett for personer å utvide nettverket sitt, gjerne i samme by og samme alder.

Vi håper du får et mer sosialt og aktivt liv ved å være medlem av Aktivitetsvenner.no

Hilsen oss som driver siden.
Hvorfor bruke tjenesten

Eksempel 1:
Du har lyst til å spille golf, men ingen av vennene dine vil det. Det er morsommere å lære noe sammen med andre, pluss at det er enklere å ha faste avtaler.

Eksempel 2:
Har du flyttet til en ny by, og har du lyst til å fortsette med aktiviteter du har drevet med før. Her kan du finne nye sportsvenner.

Eksempel 3:
Ønsker du å starte et band, men mangler trommis og vokalist innen en sjanger (rock)? Kanskje du finner noen her.


FAQ - Ofte stilte spørsmål med svar


1. Hvorfor er ikke profilen aktivert?

     Svar: Du har kanskje ikke trykket på linken i mailen ennå? Etter registrering, så blir det sendt ut en mail du må svare på. Har du registrert deg med yahoo-adresse, så havner dette i et filter, og vi må se på det manuelt.

2. Hva er en aktivitet i systemet her?

     Svar: Se på det som en rubrikk-annonse, hvor aktiviteter er det du ønsker å gjøre med andre.

3. Hva er en interesse i systemet her?

     Svar: Dette er en vanlig interesse som sier litt mer om hva annet du liker, og som er søkbar for andre.

4. Hvordan skru av e-postvarsling av meldinger eller nyhetsbrev?

     Svar: Under redigering av din egen profil, så kan du stille inn dette.

5. Hvorfor finner jeg ikke en ønsket aktivitet/kategori i systemet?

     Svar: Vi har tenkt på mye, men ikke alt. På welkomstsiden ser du de siste vi la til, så send oss bare en mail om du vet om en kategori vi bør legge til, så skal vi vurdere det.

6. Hvordan kan jeg få tak i noen på kort varsel?

     Svar: Bruk VEGGEN på velkomstsiden til å sende ut en forespørsel som alle ser ved innlogging, eller prøv chatten.

7. Hvorfor er det så få fra min kommune??

     Svar: Vi vokser hele tiden, men har begrensede midler til annonsering, så her kan du også hjelpe til lokalt, spre det gode budskap =)

8. Hvordan kan jeg slette profilen min?

     Svar: Under redigering av din egen profil, så finnes det valg for dette.

8. Hva er svarprosenten?

     Svar: Ikke alle er like aktive. Svarprosenten er regnet ut etter hvor mange meldinger som er sendt, sist pålogget og antall ganger pålogget og gir en sannsynlighet for svar som er: god, ok, middels, under middels og lav.


Tilgjengelig smileys

(Fungerer i profil, gjestebok, meldinger og forum)

               


Om annonsering

Antall visninger
Du velger plassering og størrelse, og annonsen blir vist i valgt(e) kategori(er) inntil alle visninger er oppbrukt. Annonsens plassering vil være avgjørende for pris.


Antall klikk
Du velger plassering og størrelse, og annonsen blir vist i valgt(e) kategori(er) inntil alle klikk er oppbrukt. Pris vil være avgjørende for annonsens plassering.


Tidsperiode
Du velger plassering og størrelse, og annonsen blir vist i valgt(e) kategori(er) inntil tidsperioden er utløpt. Pris vil være avgjørende for annonsens plassering.


Plassering


Fig: De grå feltene viser 3 mulige annonseplasseringer; under venstre meny, heldekkende nederst på midten og høyre side.


Din venns e-post:
Din e-post:
(Vi lagrer ikke e-postadressene)
© Aktivitetsvenner.no, 2006